Home » Seizoen 2020

UPDATE 15-10-2020

We plakken er nog een weekje aan vast.....namelijk de herfstvakantie!
Dus hebben jullie zin om nog eventjes in de buitenlucht te vertoeven, dan zijn jullie van harte welkom op dinsdag 20 en donderdag 22 oktober. De speurtochtjes liggen op jullie te wachten. En ook het Prikkelpad kan nog bewandeld  worden.
Rondleidingen worden ná de invoering van de nieuwe coronaregels (13 okt) helaas niet meer gegeven!
Mocht het weer het ná 25 oktober nog toelaten én jullie hebben de behoefte om nog eens aan te komen, informeer eens en wie weet kunnen we iets te regelen.

 

UPDATE 18 SEPTEMBER 2020

Het seizoen loopt stilletjes aan ten einde. Het was een raar seizoen met de perikelen rondom de corona. Ondanks dat we nauwelijks rondleidingen verzorgd hebben, wisten veel individuele bezoekers en kleine groepjes, oma's en opa's mét kleinkinderen de weg te vinden naar Boswachterij De Kievit. Ze hebben zich uitstekend geamuseerd op het Prikkelpad en de speurneusjes hebben geweldig hun best gedaan om al de "kunstwerkjes" te ontdekken.

Omdat het aantal bezoekers nu toch wel afneemt, zijn we vanaf 26 september op de zondag gesloten. Wel zijn de dinsdag-en donderdagmiddag nog geopend tot en met 15 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur. Zonder afspraak!
Maar komen er nádien nog mooie, droge dagen en zouden jullie nog een rondleiding (een leerzaam Uitje) willen boeken, dan kan dit op een door de weekse dag. I.v.m. corona wel in afgeslankte vorm. D.w.z. groepjes tot maximaal 10 personen. 

Voor informatie over de mogelijkheden kun je telefonischπŸ“±contact opnemen of stuur een bericht via "contact".πŸ˜‰

 

6 JULI 2020 
UPDATE "RONDLEIDINGEN"

 

πŸπŸ·πŸ¦‰πŸ¦‡πŸ¦‹"EEN LEERZAAM UITJE"πŸ¦‹πŸ¦‡πŸ¦‰πŸ·πŸ


Vanaf 15 juli gaan we weer excursies verzorgen in afgeslankte vorm. Omdat we met een grote groep de 1,5 mtr afstand niet kunnen waarborgen πŸ€”en het de gezelligheidπŸ˜…πŸ˜ƒ niet ten goede komt, hebben we besloten de groepen niet groter te maken dan 10 personen.

Zin in "een leerzaam uitje"? πŸ˜˜ Samen met familie, vrienden of kennissen?
Wij nemen jullie mee in de wereld die πŸ€ "natuur"πŸƒ heet. Een rondleiding van ca. 1,5 uur met tekst en uitleg over o.a. de bijen πŸπŸ, de zwijnen🐷🐷, de oehoesπŸ¦‰πŸ¦‰, de vleermuizenπŸ¦‡πŸ¦‡πŸ¦‡ en het leven in en rondom de vijver🐒🦎en wat er zoal op ons pad komt.🧐
Reserveren gewenst.
Voor informatie over de mogelijkheden kun je telefonischπŸ“±contact opnemen of stuur een bericht via "contact".πŸ˜‰

 

VRIJDAG 1 MEI 2020

😊😊WIJ GAAN OPEN/wij mógen open😊😊
Wij mogen mét toestemming van het lokale TBZ (Team Bevolkingszorg) én met de nodige maatregelen het Prikkelpad πŸ‘‚ πŸ‘€πŸ‘ƒπŸ‘ en ons terrein openstellen.
We verzorgen voorlopig (nog) géén rondleidingen 😏 om samenscholing te vermijden. Maar we kunnen wel individuele bezoekers, (kleine) gezinnen of groepjes van 3-4 pers. laten genieten op ons terrein. πŸ’πŸ¦‹πŸžπŸ€πŸŒ²πŸŒΌπŸŒΉ
Het perceel is groot genoeg om voldoende afstand van elkaar te houden. 


Vanaf dinsdag 5 mei, iedere dinsdag, donderdag én zondag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Entree bedraagt € 4,00 p.pers. Kinderen tot 6 jaar gratis.

 

Kom ontdekken, beleven, genieten en lekker relaxen in deze bizarre coronatijd!  De natuur heeft een rustgevende en heilzame werking. Het beste medicijn dat er is! 

We vertrouwen er op dat de RIVM regels in acht worden genomen en we zullen er zélf ook op toe zien dat er niet té veel bezoekers tegelijk rondwandelen.

WAAR BLIJVEN ONZE SPEURNEUZEN?

🧐 KUNSTWERKEN ZOEKEN.🧐
Eventjes met de kinderen er op uit? Eventjes iets heel anders? Kun jij alle kunstwerkjes die afgebeeld staan ook vinden? πŸ˜πŸ€“ Ze staan her en der verspreid op ons terrein. En misschien dat je ook ontdekt van welke gereedschappenπŸ”¨πŸ”§βš™οΈ ze gemaakt zijn en wát het voor moet stellen.πŸ¦‹πŸ¦‰πŸ¦ŸπŸ¦‡
Eventjes je zintuigen prikkelen πŸ‘€ op een heel andere manier. Ben jij een échte speurneusπŸ‘ƒ en lijkt dit je leuk?

ZOEKT EN JIJ ZULT VINDEN
Kom gewoon gezellig op een dinsdag, donderdag óf zondagmiddag van 13.00 - 16.00 uur.
Vraag naar zo'n fotolijst en ga op ontdekkingstocht! 
Entree € 4,00 p.pers. Kinderen tot 6 jaar gratis.