Home » Gastenboek

Gastenboek

1223 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Christy
20 dagen geleden

Hallo José en Herman,
Gisteravond heeft de jeugd en de leiding van de OJB (Open Jongeren Beweging) Junioren uit Koningslust genoten van het Prikkelpad. Het was een leerzame en gezellige avond en al onze zintuigen werden ook echt geprikkeld! De jeugd was heel enthousiast en vond het erg leuk! Dit kwam zeker ook door jullie enthousiasme en kennis. Ook de mooie oehoes en zwijntjes met hun jonge waren indrukwekkend! De tijd vloog om.
Nogmaals hartelijk bedankt en nog heel veel succes met jullie mooie natuurgebied!
Namens de jeugd en leiding van de OJB Junioren, uit Koningslust.

Hay Theeuwen
2 maanden geleden

Uitstap 55-Plus Boekend naar Boswachterij “de Kievit”
Met een ,door omstandigheden wat kleinere groep,(13 personen),werden we om 14.00 uur in Beringe ontvangen door Herman en José, in een prachtig stukje Paradijs , van zo’n twee en een halve kilometer. Zó moet `t er vroeger hebben uitgezien, buiten de mooie,zelfgemaakte kunstwerken dan. Verborgen aan `t Marispaèdje, door Truus en Jan wel erg moeilijk te vinden i.v.m verwarring met woonadres, begon Herman de ,zowat anderhalf uur durende, rondleiding. Bij de bijenvolken, waarvan er diverse bij elkaar stonden, werd ons verteld, dat er vier verschillende soorten in één korf zitten. De Koningin,(naam zegt genoeg),wordt hóóg in de lucht door `t sterkste mannetje(Dar) bevrucht,waarbij hij `t leven laat,met achterlating van héél z’n zaadvoorraad, waar zij haar leven lang mee vooruit kan. Als tweede bezichtigden we een koppel Oehoe’s, de grootste uilensoort, mét hun jong. Prachtige,kleurrijke vogels,die Herman op verzoek zelfs een póót gaven. Vérder gingen we, naar de wilde zwijnen. Er liep een zeug met acht ,mooi gestreepte biggetjes. In een aangrenzende ren, zat manlief, met enorme slagtanden, en wel 250 kilogram wegend, met twee jonge meiden,dus werk aan de winkel. Bij de ondergrondse overwinteringplaats van de vleermuizen vertelde José, dat de vleermuis `t énige, vliegende zoogdier ter wereld is, en pér nacht wel 500 insecten vangt. Ze liet ons versterkt haar geluid, wat wij normaal met ons gehoor niet kunnen waarnemen, horen. Techniek staat voor niets,hé. Héél nuttige dieren dus. De mooie, grote vijver was `n pracht om te zien. Waterplanten,véle vissoorten, kikkers, schildpadden en diverse insecten leefden erin. In de verhoogd aangelegde oever,zaten gaten van oeverzwaluw en ijsvogel. De geweldig vertelde verhalen onderweg, zorgden ervoor,dat de middag voorbij vlóóg. Zo weet ik nu ook, hoe je een konijn klaarmaakt en wat een zwangere vrouw krijgt. In hun buitenkantine werd nog koffie en vlaai genuttigd. (Hadden Adam en Eva niet). Tegen half vijf keerden we,weer flink wijzer geworden, huiswaarts. De stevige regenbuien af en toe, werden voor lief genomen en kon onze mooie middag niet verpesten.
Uw reporter Öngerwaèg.

Saskia Zegers
2 maanden geleden

Gister een super leuke en leerzame avond gehad met de klutskoppen met het prikkelpad. Er werd op een hele leuke manier uitleg gegeven. Vooral de "massage" vonden de kids erg leuk. En daarna nog ff bij de zwijnen kijken. De 1 1/2 uur was erg snel om. Bedankt namens de leiding en de kids van de klutskoppen JWB.

Eljo Herstel
6 maanden geleden

Met heel veel genoegen, alle foto,s bekeken en veel gelezen.
Voor volgend jaar een leuk plan, om in jullie buurt een dag of 3 te vertoeven. Eljo groet-je

Hadje
9 maanden geleden

Hallo jose en Herman
Zondag 1 oct waren we met onze vriendengroep na ons jaarlijks weekend uitstapje te gast bij jullie
We wisten niet wat wij konden verwachten
Maar wat we allemaal gezien en gehoord van jullie twee hadden wij niet verwacht.
Het een grote aanwinst voor peel en maas
Namens onze vrienden groep hartelijk dank
En veel succes gewenst

Mia Dielissen
9 maanden geleden

Ha Jose en Herman
op 29 augustus zussendag zijn wij bij jullie op bezoek geweest het was een hele leuke ervaring om te ontdekken wat het prikkelpad inhield, en het om dan met een fantastische - fantieke uitleg van JOSE mogen te genieten ,geweldig Jose en bedankt voor de rust en inzicht van andere mensen die niet het geluk mogen hebben van het zien horen en voelen en zoal meer .
namens mijn zussen schoonzussen hartelijk dank .
veel succes met alles Mia Dielissen

maria in 't Veld
10 maanden geleden

Hoi José en Herman

Dank jullie wel voor de gezellige middag die we bij jullie hebben gehad met het kinder feestje van Willemijn. De dames en heer hebben genoten.
De kleine zwijntjes vonden ze erg schattig. Ook de oehoes vonden ze mooi. Na de pauze het prikkelpad gedaan, hier hebbem ze ook van genoten

Groetjes Wilco en Maria in 't Veld

Cor en Anny
een jaar geleden

Hoi José en Herman,

Het was afgelopen dinsdag weer een hele gezellige middag,
zoals gewoonlijk.
Voor Anny waren er veel nieuwe dingen.
Ze vond het prachtig.

Groetjes Cor en Anny.

A.T. van Geul
een jaar geleden

Hallo José en Herman,
Wij hadden het genoegen om tijdens de jaarlijkse familiedag, die dit jaar werd georganiseerd door de fam. Doesburg uit Panningen op 25 juni , kennis te mogen maken met "Boswachterij de Kievit". Wat een mooie ervaring, kortom geweldig. De presentatie en hoe de kinderen erbij betrokken werden, beter kan het niet.
Dit is voor iedereen een aanrader zeker als je hier in de buurt bent en iets wil organiseren voor meerdere personen.
Nog veel succes gewenst door,
Henriette en André van Geul uit Geleen.

Familie Lardinois. (twan en esther)
een jaar geleden

Gisteren een super leuke en leerzame middag gehad bij jullie. De oudere garde vond het zeer interessant. En zelfs de jeugd stond geboeid te luisteren!!!
Heel erg bedankt!!!

Wim van Helden
een jaar geleden

Hallo Jose en Herman.
Namens alle vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Baarlo wil ik jullie nog bedanken voor de mooie en interessante middag die jullie ons gegeven hebben en waar van we heel erg genoten hebben, vooral van de interessante uitleg die jullie gegeven hebben. Veel succes verder met jullie bezigheden in de Boswachterij.

Tillij Bruijnen
een jaar geleden

Jose en Herm, familie Bruijnen heeft genoten van jullie uitleg. Zo'n mooi stuk natuur, geweldig hoe jullie dat doen veel succes ook voor het prikkelpad.
Groetjes Tillij Bruijnen.

KansPlus Peel en Maas
een jaar geleden

Op 11-06-2017 hebben wij met onze vereniging KansPlus (mensen met een beperking) het Prikkelpad bezocht.
Alle deelnemers hebben genoten van de aangeboden prikkels.
Met name de enthousiaste uitleg van Jose en Herman inspireerde enorm. Hartelijk dank hiervoor.

wil timmermans
een jaar geleden

Hallo Jose en Herman
bij deze wil ik namens onze vriedenclub jullie heel erg bedanken voor de geweldige morgen die we bij jullie hebben mogen beleven.Fantastisch wat een mooi stukje natuur hebben jullie samen ontwikkeld.Dat jullie hier nog lang van mogen genieten ,en natuurlijk vele andere
Gr Frans en Wil Timmermans

Ger Bos Kessel
een jaar geleden

Hallo Jose' en Herman;
Hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst en rondleiding, en het mogen maken van een reportage; educatief en instructief!
Dat ik dat als oud-inwoner van Beringe nog mag meebeleven..
Veel succes verder met dit initiatief en graag tot ziens.

Toon en els truijen
2 jaar geleden

Vorige week met griekse gasten een bezichtiging gemaakt .ze vonden het net als wij prachtig . Herman had alle tijd voor uitleg. Ze willen graag nog eens terug te gaan wanneer alles in bloei staat.

Silvi en Bart Respen
2 jaar geleden

Op vrijdag zijn wij tijdens ons vriendenweekend op bezoek geweest bij Herman en Jose. Zo dicht bij huis (Meijel) en dan lang niet weten dat je zo`n leuke excursie kunt doen bij boswachterij de Kievit. Genoten van de natuur/dieren en de deskundige en enthousiaste uitleg van Herman en Jose. Een aanrader voor iedereen.....
Bedankt Herman en Jose

Martine Bos
2 jaar geleden

Vandaag hebben wij onze jaarlijkse Bosjesdag bij jullie doorgebracht en dat was een heel goede keuze. Ondanks de regen hebben wij genoten van de natuur/dieren en de deskundige en enthousiaste uitleg. Bedankt Herm, jij bent net een wandelende Wikipedia, wat weet jij veel..........

Britt
2 jaar geleden

Prikkelpad bezocht met 25 kinderen van Jeugdwerk Beringe met de leeftijd van 10/11 jaar. Ook voor jonge kinderen is het prikkelpad leuk, maar vooral leerzaam! Bij iedere activiteit kregen we een goede uitleg, waardoor het voor de kinderen mogelijk werd zich te verplaatsen in mensen met een beperking.

Namens de JWB groep 'de beestenboel' Bedankt!

Groetjes Britt

alex en annemarie van der Male
2 jaar geleden

Op 20 augustus 2016 waren wij op uitnodiging van onze vriendengroep met hen te gast op BoswachterijdeKievit. Wij kregen een bezoek aangeboden tgv ons 40 jarig huwelijksfeest. Na een vriendelijke ontvangst en een mooie inleiding werden wij rondgeleid door een prachtig stukje natuur. Behalve de mooie bomen en planten hoorden wij veel leuke wetenswaardigheden en kregen mooie tips. De oehoe-uilen met hun uilskuiken maakten op ons allen veel indruk.Maar laat ik er niet meer over schrijven, wij kunnen beter adviseren ga eens kijken het is leerzaam en mooi en mocht je met een rolstoel deze boswachterij willen bezoeken dan is dat ook mogelijk.
Hartelijk dank voor jullie gastvrij ontvangst,
mede namens de vriendengroep ,
Annemarie en Alex

Leden biljart vereniging Internos
2 jaar geleden

Wat een geweldig en mooi stukje natuur op de Kievit.
Vol passie en vooral veel kennis over de flora en fauna bij jullie boswachterij,werd ons verteld over het wel en wee plant en dier.
Lekkere koffie en vlaai,en de honing van jullie is heerlijk .
Namens iedereen bedankt voor de leerzame en gezellige middag.

Lies Pauwels
2 jaar geleden

Hallo Jose en Herman, 14 - 7 - 2016

Het was een geslaagde middag,bij jullie op de Kievit.
Alle leden van ons koor waren vol enthousiasme over wat er te zien was, maar ook zeker alles wat jullie vertelde over de bijen, de prachtige Uilen, de varkens, de vleermuizen, het bleef boeiend !!
Het mooie plekje waar we heerlijk konden genieten van koffie en gebak. Iedereen heeft genoten, het was geweldig. Wij willen jullie namens alle leden van het PADAKO Koor uit Panningen, nogmaals bedanken voor de mooie rondleiding.

Groetjes Lies Pauwels

Marion Joosten
2 jaar geleden

Hoi Jose En Herman,

Bedankt voor jullie enthousiasme en de vakbekwame,leuke manier waarop jullie de kinderen van de OJB groep hebben weten te prikkelen.
Het heeft hen gestimuleerd om vragen te stellen, nieuwsgierig te worden en anders tegen de natuur aan te kijken.
Veel succes met de verdere ontwikkeling van jullie prachtig, mooi en verrassend natuurgebied.

Namens de Open Jongeren Beweging Koningslust,
Groetjes Marion

Annie Hendriks
2 jaar geleden

Beste José en Herman.

Wij willen jullie bedanken voor de gezellige en leerzame middag gisteren. Mensen die met zoveel passie anderen willen laten zien en vertellen waar ze mee bezig zijn dat is mooi. Door jullie vriendelijke benadering en goede zorgen hebben wij met onze vriendengroep een leuke middag gehad.

Vriendengroep Kessel-Eik

Klijsen Cor en Marij
3 jaar geleden

Een geweldige ervaring was het bezoek aan de Kievit, vriendelijke ontvangst, prachtige inktviszwammen, maar ook de uilen en de kleine zwijntjes waren super, we komen graag nog eens terug, een uurtje heen, een uurtje terug hebben we er wel voor over, nogmaals bedankt voor de gastvrijheid.

Cor en Marij

Nomade
3 jaar geleden

Hallo Jose en Herman,

wij hebben een zeer leuke en leerzame clubiddag gehad daar bij jullie in het paradijsje in de natuur.

Mhartelijk dank namens de gehele Nomade

Fam. Peeters Uitje 30-08-2015
3 jaar geleden

Hallo,

Langs deze weg nog een hartelijk dank je wel voor een leerzaam uitje.
Dat jullie met heel veel passie en creativiteit aan de slag zijn gegaan verdiend een groot compliment.
Ik wens dan ook dat jullie heeeeeeeel vaak groepen mogen ontvangen voor een zelfde ervaring als wij.
Bedankt.

Groetjes, Monique Weerts

Jo en Truus Bos en Jeanne Arnoldussen
3 jaar geleden

Herman en Jose
We hadden geen mooier dagje uit kunnen bedenken,
wij met ons tennisgroepje hebben ontzettend genoten van jullie "aardse paradijs" helemaal geweldig wat de natuur te bieden heeft.
Vooral ook de manier hoe jullie beiden dit zo mooi kunnen verwoorden, op een heldere leerzame manier.
Helemaal top!!!
Een aanrader voor jong en oud.
Met vriendelijke groet Het tennisgroepje.

Familie Basten ( die van 'Kaarle Graad' uit Meijel
3 jaar geleden

Onze inmiddels traditionele Basten fietstocht ging dit jaar naar de regio Beringe/Grashoek. Lekker dicht bij huis fietsten we naar het domein van "De Kievit ", waar geheel verscholen in de bossen van Beringe een werkelijk fantastisch stukje natuurschoon is te zien.
Jager Herman van Dijnen en zijn lieve vrouwtje Jose, hebben ons gedurende ruim 2,5 uur aangenaam verrast met hun passie. Ongelooflijk wat deze twee mensen in een paar jaar tijd verwezenlijkt hebben in dit onvervalste Paradijs. Herman, maar zeker ook Jose, wisten ons van begin tot het eind te boeien met hun kennis van de natuur, het beheer en het natuurlijk evenwicht.
Iedereen zou het met eigen ogen moeten zien en horen wat dit enthousiast echtpaar hier aan het Marispaedje heeft opgezet.
Onze tijd was veel te kort. Gezelligheid echter kent geen tijd!!!
Jose en Herman, heel veel dank voor jullie gastvrijheid.
We zullen dit leerzaam uitje zeker aan anderen aanbevelen. Suc6 in de nabije toekomst.
Namens onze familie, Jo & Mia Basten

Hetty
3 jaar geleden

Zondag 3 mei een mooie wandeling gehad met onze vriendengroep en interressante uitleg over alles wat daar leeft en bloeit hartelijk bedankt Herman en Jose

Ontmoetingsdag ex-Hakkespitsers 11-4-2015
3 jaar geleden

Beste Jose en Herman,
wat hebben wij, 14 leden, genoten van jullie!! Ten eerste het ontvangst in jullie "buitenverblijf"! Ontdaan van alle horeca-rompslomp, gewoon een tas koffie of thee en gezellig bij elkaar zitten kletsen!!
Daarna kwam de rondleiding met zoveel onderwerpen en bijzonder leuk en boeiend verteld dat je na het bezoek er nog over praat!! Ondanks dat wij vroeg , eigenlijk te vroeg in het seizoen bij jullie op bezoek waren, was het een fijne en interessante middag! Ga a.u.b. door met deze leerzame en fijne rondleiding! Echt aan te bevelen voor iedereen!!
Dank jullie wel en heel veel plezier toegewenst!!
Namens alle oud-leden: HARTSTIKKE BEDANK!!
Otto Pijpker

Sofie
3 jaar geleden

ik vond het super leuk bij de kievit.
ik heb daar mijn spreekbeurt gehouden over de oehoe.
het ging heel goed!
ik heb als punt een 9.6!!!

Familie Bruijnen
4 jaar geleden

Op zondag 31 augustus was onze jaarlijkse familiedag. Met 46 familieleden, van jong (3 jaar) tot en met oud (75 jaar), hebben we genoten van het bezoek aan de boswachterij. We werden verdeeld over 2 groepen. Herman en José vertelden enthousiast over het natuurgebied: de vleermuizen, de bijen, de uilen, de wilde zwijnen enz. Na afloop was er een opdrachtenformulier. Dit hebben we onder het genot van koffie en vlaai (zelf meegenomen)ingevuld. De beste 3 kregen een prijsje.
Het was zeer de moeite waard. Een aanrader!

Fam. Bruijnen, Beringe.

Leonidasveteranen
4 jaar geleden

Afgelopen zondag hadden we ons jaarlijkse uitstapje naar Beringe, Helden. Nou, de fietstocht (20 km vanuit Tegelen) was het bezoek aan de boswachterij dubbel en dik de moeite waard. Herm en José vertelden heel enthousiast over hun natuurgebied met veel wildaanplant, vijver, wilde zwijnen, vleermuizen en de twee oehoes. Het kostte moeite, de hele rondleiding binnen 2 en een half uur afgerond te krijgen, want er was zoveel te zien en te vragen! Met zo'n groot natuurterrein (2,4 Ha) heeft Herm zelfs nog de energie over om van allerlei "waardeloos" ijzermateriaal leuke kunstvoorwerpen te maken die her en der verspreid staan in de tuin. Heel leerzaam voor jong en oud!

Gerardine Schreurs
4 jaar geleden

Als je wilt weten wat je moet doen met een uitgeputte vleermuis die voor apegapen ligt op je terras, als je een koppel oehoe uilen van héél dichtbij in hun oranje ogen wilt kijken, als je wilde zwijnen wilt ruiken, als je thuis een vijver wilt gaan graven waarin de vissen NIET zullen doodgaan, als je nieuwsgierig bent naar de kunstwerken van oud gereedschap, dan moet je Herm en José bellen en een afspraak maken voor een bezoek aan Boswachterij de Kievit. Zij maken je wijzer, en vertellen nog véél meer. Over Batavieren en Indianen, over dode bomen die leven geven, over bloemen, bijen en vlinders. Kortom, over (bijna) alles wat met de natuur te maken heeft. En na afloop een kop koffie of thee bij de blokhut op het terras. Het is daar fantastisch!!
Namens alle Bergzusters uit Venlo, bedankt.

Eetpunt Grashoek
4 jaar geleden

Hallo Herman en Jose.

Het bezoek aan de Boswachterij De Kievit was het toetje van de dag.

We hadden een mooie tocht uit gezet voor de vrijwilligers van het eetpunt maar het bezoek aan jullie natuurtuin

was toch wel heel interessant en mooi uitgelegd door jullie beiden.

De meesten hadden er nog nooit van gehoord en het toeval wil dat L1 tv het bezoek aan jullie tuin op 20 Augustus

de hele dag heeft uitgezonden.Maar wij hebben meer gezien dan L1.

Ik zou L1 tv willen verzoeken om een programma te wijden aan de boswachterij De Kievit.

Velen met ons zouden dat zeer waarderen.

Nogmaals hartelijk dank namens Eetpunt Grashoek en wij kunnen het iedereen aan bevelen.

Namens Eetpunt Grashoek Jo Steeghs Cuijpers en Grad Drissen

Jo en Truus Bos
4 jaar geleden

Herman en Jose
Bij deze willen we jullie heel hartelijk bedanken voor de interessante, super-mooie rondleiding op jullie prachtig
"grondgebied".
Je ziet maar weer, je hoeft niet ver te reizen, om toch een heel mooi deel van moeder natuur te zien, mede dank jullie inzet en passie!
Ook namens onze vrienden nog heel veel succes!
Jo en Truus Bos.
Deze middag was ons aangeboden door jullie, via het programma "de onbekende gast" van radio P en M.

fam. Koopmans
4 jaar geleden

Tijdens onze jaarlijkse fam.koopmans fiets on Tour op 13-7-14 kwamen we na een kleine omzwerving door Beringe, Koningslust en Grashoek terug in Beringe bij een onverwacht stukje aards paradijs, "de Kievit". Na een vriendelijk welkom door Herm mogen we naar binnen. Weldra wanen we ons in de 7de hemel. Begeesterd vertelt Herm over natuur, natuurbeheer en natuurlijk evenwicht. Over bloemen, bijen, vogels wilde zwijnen, oehoes, insekten,vissen, vleermuizenhotel en duzend andere dingen. We worden het niet moe omdat hij boeiend en humoristisch vertelt. Het is te zien, te horen en te voelen dat Herm samen met zijn vrouw Jose in deze 2,5 ha. schrale beringse grond hun ziel en zaligheid hebben gestoken. Er is geen betere vorm van natuurbeheer en natuuronderwijs denkbaar. Iedereen zou er snel op bezoek moeten gaan.
Beringe, de gemeente en provincie zouden wel gek zijn als zij niet helpen om dit stukje "aards paradijs" mee in stand te houden.
Herm en Jose, bedankt, we komen zeker terug!
Harry v.d.Locht, namens de fam.Koopmans.

Vriendengroep Kronenberg
4 jaar geleden

Dag Herman en Jose van Dijnen,

De burendag is op de tweede pinksterdag geweldig geslaagd!
Allemaal hebben ze genoten bij jullie.

(Gisteren een familiedag gehad en ik ben de folders al weer kwijt!)

Hardstikke bedankt en heel veel succes met jullie prachtige rondleidingen door dat mooie stuk natuur.

Vriendengroep Kronenberg.

Vriendengroep Jac en Truus
4 jaar geleden

Hoi Jose en Herm, We willen jullie even bedanken voor de geweldige rondleiding en uitleg daar in de Kievit. Iedereen was onder de indruk van wat we gezien hebben en wat ons verteld en uitgelegd werd over alles war er groeit, bloeit en leeft. Zeker een aanrader voor andere om eens een kijkje te gaan nemen want het is echt mooi. Veel succes voor de toekomst en we komen zeker nog een keer kijken. Groetjes Jac en Truus

thea backus
4 jaar geleden

Herm en Jose, bedankt voor de prachtige rondleiding die wij vanmiddag van jullie hebben mogen krijgen.
De goede uitleg, de dieren die geknuffeld werden, jullie hartelijke ontvangst, we vonden het een aanrader voor iedereen die er niet bij was vanmiddag.
namens Vrouwengilde Helden, bedankt, Thea

Herman en José
4 jaar geleden

Allereerst wensen we jullie allen een gezond en gelukkig 2014.
Dit jaar is nog maar nét gestart en wij zijn blij verrast dat wij inmiddels 1000 stemmen hebben ontvangen. Dank aan allen, geïnteresseerden en nieuwsgierigen die de natuur, de flora en fauna een warm hart toedragen.
Ook diegene die hier een berichtje hebben achterlaten n.a.v. een excursie óf een kijkje op onze site, bedankt!
groetjes Herman en José

Roeli de Boer
4 jaar geleden

Heel indrukwekkend, José.
Daarom kan je die prachtige foto's plaatsen op het forum.

groetjes Roeli

PV Roedje - Beringe
5 jaar geleden

Namens Personeelsvereniging Roedje hartstikke bedankt voor de fijne ontvangst en de mooie rondleiding. Voor vele van ons toch nog een onbekend stukje natuur in het Beringse.

afdeling Facilitair Gemeente
5 jaar geleden

Hoi Jose en Herman,

Geweldig jullie domein en bedankt voor de rondleiding.
In november is het wel al wat kouder maar de boeiende verhalen waren prachtig.De moeite om in de zomer maanden terug te komen.

bedankt

Henk Pijpers
5 jaar geleden

Dit is werkelijk een prachtig en uniek stukje natuur,waar een deskundige en gepassioneerde boswachter uitleg geeft over alles wat groeit,loopt,kruipt of vliegt.Ik heb ook nog mooie foto's kunnen maken van de zeldzame inktviszwam.
Herman, hartelijk bedankt voor de gastvrije onvangst.
Een echte aanrader voor iedereen met een hart voor de natuur!!
groetjes Henk

Jacques en Marij
5 jaar geleden

Beste Jose en Herman,

Nogmaals onze dank voor jullie gastvrijheid en dat we daardoor in de
gelegenheid gesteld werden enkele fraaie opnames te kunnen maken van deze unieke inktviszwam.
Jullie hebben daar een bijzonder stuk natuur gecreëerd in een fraai stiltegebied.
We hebben ervan genoten en onze verzameling paddenstoelen is weer een zeldzaam exemplaar rijker.
Als jullie in de buurt zijn, laat het ons even weten, jullie zijn altijd welkom.

Groet van Jacques en Marij Roumen

Cor Pijpers
5 jaar geleden

Zeldzame inktviszwam in Beringe las ik in de krant.
Daar wilde ik meer van weten en natuurlijk enkele foto's van maken.
Dus op naar Beringe waar ik verrast werd door een prachtig stukje natuur.
Na een vriendelijke ontvangst werd ik rondgeleid door Herman.
Langs de wilde zwijnen familie,de oehoe's,de vijver en de vele andere interessante plekjes en natuurlijk de zwammen.
Het was een bijzonder prettige ervaring om dit mee te maken.
Een aanrader om eens een bezoek te brengen aan dit mooi stukje natuur.
Dank ook aan José voor de koffie en de leuke gesprekken.
Twee mensen met een grote passie voor de natuur en de wil om dit ook te delen met andere mensen.
Herman en José,ik dank jullie voor de mooie ervaring.

Groet Cor.

Dorethe Verhoeven
5 jaar geleden

Ik vond het een zeer leuke avond
Herman kon erg boeiend vertellen
en ik heb weer nieuwe dingen geleerd over de natuur,het is zeker een aanrader en dat zal ik ook aan ieder vertellen de fotos zijn erg leuk de mijne waren ook mooi geworden
Groetjes

Fam. Janssen
5 jaar geleden

Afgelopen zondag een super gezellige en leerzame rondleiding gehad met de hele familie. Voor alle leeftijden, 3-77 jaar, was dit een erg leuk uitje. Het enthousiasme van Herman en Jose, de uilen, wilde zwijnen, bijen, kunstwerken, vleermuizenkelder, bloemen en planten, vijver, speeltuin en zo kan ik nog wel even doorgaan, helemaal af! En er wordt door Herman en Jose steeds weer iets nieuws bedacht, dus reden genoeg om vaker een kijkje te gaan nemen. Bedankt! Namens de hele familie natuurlijk.